--.-° --% 0мм

Громада Криворіжжя передала автомобіль підвищеної прохідності та гуманітарний груз військовим на Запорізькому напрямку 

19:59, 6 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Напередодні Дня Збройних Сил України Лозуватський сільський голова Віталій Яценко разом із своїм заступником Сергієм Подвалюком передали автомобіль підвищеної прохідності військовим, які боронять нашу державу на Запорізькому напрямку. Про це - Криворізька районна державна адміністрація.

Така «всюдиходна» автівка особливо необхідна українським бійцям для виконання бойових завдань й підвищення мобільності особового складу, що здійснює оборонні та наступальні дії у районах безпосереднього зіткнення з противником.

Разом із автомобілем лозуватці привезли гостинці від своєї громади: продукти харчування, солодощі та необхідні медикаменти.

Варто зазначити, що у складі бригади, якій і була направлена допомога, Батьківщину захищає чимала кількість земляків з Лозуватської громади, зокрема і староста Чкаловського старостинського округу Тарас Мельник.

Окрім цього, представники громади відвідали ще кілька позицій наших воїнів, передали хлопцям теплі вітання, медикаменти та смачні гостинці від лозуватців.

 

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых