--.-° --% 0мм

Діти українських захисників з Дніпропетровщини  вирушили на відпочинок до Закарпаття 

20:03, 5 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Для когось подорож перша, хтось уже «досвідчений мандрівник». 90 дітей з Дніпропетровщини вирушили до мальовничого Закарпаття. Оздоровитися, відпочити, відволіктися від війни. Юні пасажири – сини та доньки захисників. А ще мешканці громад області, які потерпають від ворожих обстрілів. Про це розповіли у Дніпропетровській ОВА.

«Кожного року відправляємо діток області на відпочинок та оздоровлення. 2022-й навіть попри війну не став виключенням. Вирішили придбати путівки для дiтей наших бійців і загиблих героїв. А ще маленьких жителів громад, які обстрілює агресор», – розповіла головний спеціаліст департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської ОВА Людмила Бондаренко.

Це вже друга зміна дітей, які поїхали до мальовничого гірського табору. Вона триватиме до 21 грудня.

На юних відпочивальників чекають п’ятиразове харчування, цікаве дозвілля. Екскурсії, походи, майстер-класи, концерти, спортивні змагання. У проміжках між усім цим – онлайн-навчання. А ще з дітьми працюватимуть психологи.

Окрім обласної програми оздоровлення дітей, на Дніпропетровщині діє й державна. Щомісяця відправляють відпочити на захід України 28 дітей.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0