--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині поліція викрила жінку на шахрайстві під час продажу домашніх тварин

19:54, 1 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

В усіх випадках потерпілі мали намір придбати через мережу інтернет собак малих порід. Гроші перерахували, однак тварин так і не отримували.

Поліцейські встановили, що в такий спосіб підозрювана ошукувала громадян протягом трьох місяців. 33-річна раніше судима місцева жителька на різноманітних інтернет-сайтах розміщувала оголошення про продаж цуценят малих порід. З потенційними покупцями одразу домовлялась про передоплату та обіцяла відправити цуценя автомобілем прямо до місця призначення. До моменту авансу шахрайка постійно листувалася із покупцями та надсилала їм фото тварини. А вже після надходження частини грошей на банківську картку, змінювала номер мобільного телефону та особисті дані на дошці оголошень.

30 листопада за погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0