--.-° --% 0мм

Брифінг радника Начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Пискуна за підсумками 30 листопада

20:47, 30 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

-  Ситуація на нашому напрямку фронту повністю перебуває під контролем Збройних Сил України. Усі наші частини діють злагоджено та ефективно. Бойовий дух наших солдатів та офіцерів дуже високий.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, ворог не припиняє артилерійські обстріли населених пунктів на правому березі Дніпра. Окупанти продовжують терор Нікопольського району. Вночі противник завдав ударів по місту Нікополь та Марганецькій громаді з РСЗВ "Град" та важкої артилерії. Вдень також стався обстріл з "Градів" Марганецької громаді. Обійшлось без втрат.

В Криворізькому районі обстрілів не було. 

-  Продовжують свою нелегку працю наші сапери. Лише за сьогодні у Зеленодольській громаді Криворізького району знешкоджено ще 5 одиниць ворожих боєприпасів.

-  У Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Комунальні підприємства, соціальні установи -  працюють. Незважаючи на всі труднощі військового часу,  наше місто-фортеця живе та працює на Перемогу.

-  Сьогодні міськрада Кривого Рогу прийняла кошторис міста на 2023 рік. Звичайно, значний ресурс - це видатки, пов'язані з воєнним станом. В бюджеті-2023 вони склали майже мільярд гривень. Але попри військовий стан – також у пріоритеті виконання соціальних програм, підтримка медицини, освіти. 
Майже 44% всіх бюджетних видатків на наступний рік – це соціальна сфера та соціальний захист населення. Це підтримка багатодітних сімей, сімей учасників АТО/ООС, ветеранів, чорнобильців та багатьох інших. Працюватиме й програма безкоштовного проїзду у міському комунальному транспорті. Підтримка людей була і буде у нас у пріоритеті. Звичайно, ми всі сподіваємось і все зробимо для того, щоб наблизити Перемогу. Щоб ситуація стала кращою і ми змогли знову реалізовувати наші мирні проекти та розвивати наше місто.

-  Шановні мешканці Кривого Рогу, наполегливо наголошую на необхідності дотримання правил повітряної тривоги. При сигналі пройдіть в укриття або, якщо перебуваєте вдома, дотримуйтесь правила двох стін. Будь ласка, бережіть себе та своїх близьких. 

Дорогі криворіжці! Що би не робив підлий ворог, ми сильніші і Перемога буде за нами!
Бажаю всім спокійного вечора та тихої ночі. 
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых