--.-° --% 0мм

Брифінг радника Начальника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Пискуна за підсумками 28 листопада

20:45, 28 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

-  Ситуація на нашому напрямку фронту перебуває під контролем Збройних Сил України. За інформацією Оперативного Командування «Південь», на Криворізькому та Херсонському напрямках окупанти в позиційній обороні. Підтверджено ураження об’єкту російських загарбників в районі населеного пункту Енергодар. Знищено 6 одиниць військової техніки та поранено близько 30 окупантів. Кількість загиблих окупантів уточнюється. Також наші підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.

-  Ворог продовжує терор Нікопольського району. Вночі російські окупанти завдали ударів по Червоногригорівській, Марганецькій, Покровській громадам з РСЗВ "Град" та важкої артилерії. Без втрат. В Криворізькому районі обстрілів не було. 

-  У самому Кривому Розі ситуація стабільна, знаходиться під контролем Військової адміністрації. Важлива інфраструктура працює. Для стабілізації та збереження працездатності енергосистеми енергетики застосовують аварійні та віялові відключення по всій країні, у тому числі й у Кривому Розі. Тому зберігайте вдома запаси води, тримайте зарядженими телефони та пауербанки.

-  Ворог може продовжити терористичні атаки на інфраструктуру України. Їхня мета - позбавити людей світла, тепла, води. У Кривому Розі Військова адміністрація міста обладнала вже 20 пунктів обігріву -  «Пунктів Незламності» - в закладах освіти. Їхні адреси розміщені на сайті міськради, на сайтах міських телеканалів "Рудана" та "Перший міський", а також в соцмережах та на сайті nezlamnist.gov.ua. До запуску готуються ще 25 «Пунктів незламності», адреси яких будуть повідомлені пізніше. 

В пунктах обігріву нами встановлені генератори з тепловими пушками, буржуйки, забезпечено запас палива, ковдри. Також є засоби гігієни, аптечки. В наявності є місце для пеленання дитини та місця для відпочинку. Є запас води, чай, кава, одноразовий посуд. Також є можливість для підзарядки телефонів. У разі довготривалого відключення електроенергії та тепла криворіжці зможуть скористатися пунктами обігріву у зручному для них місці. 

-  Також хочу звернути увагу криворіжців та усіх мешканців міста на безпеку руху під час пересування та перетину проїжджої частини пішоходами в умовах відключення вуличного освітлення. Переміщайтесь виключно по пішохідним переходам, вмикайте ліхтарі або світло на мобільному телефоні. Обов'язково наклейте на свій одяг та одяг дітей світловідбивні елементи. Бережіть себе. Водії – також будьте максимально обережні, дотримуйтесь швидкісного режиму.

Дорогі криворіжці. Що би не робив підлий ворог, ми сильніші і Перемога буде за нами!
Бажаю всім спокійного вечора та тихої ночі. 
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых