--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" виграв у лідера нинішнього чемпіонату

19:32, 28 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Рідне поле стало щасливим для криворізьких футболістів. Не завадила навіть тривога, яка зупинила гру. На щастя - ненадовго.

У 15 турі VBET Ліги ФК "Кривбас" приймав лідера нинішнього чемпіонату "Дніпро-1". Дербі вийшло по-справжньому захоплюючим, а результат - приємним для господарів.

Поєдинок розпочався приблизно рівною грою, з територіяльною перевогою дніпрян, однак більш небезпечними моментами криворжців.

У середині першого тайму Банада у штрафному майданчику зачепив Гуцуляка. катерина Монзуль, яка обслуговувала цей поєдинок, вирішила скористатись системою VAR, яка вперше використовувалась на матчі в Кривому Розі, щоб пересвідчитись, чи було порушення. Однак цієї миті прозвучав сигнал повітряної тривоги, тож рішення було відкладено на пізніший час.

коли приблизно за півгодини команди повернулись на поле, Монзуль передивилась момент у повторі і вказала на "точку". Довбик впевнено пробив повз Сарнавського у самісінький кут, відкривши рахунок у поєдинку. 

Однак за п'ять хвилин Назар Волошин ударом з гострого кута зрівнює рахунок. 1:1.

Після цього криворіжці могли ще двічі забити, однак не влучили у ворота.

Другий тайм господарі поля розпочали набагато жвавіше за суперника. Кілька моментів, і стало здаватись, що дніпряни заб'ють просто через існування "закону протилежності".

Однак рідні стіни допомогли: криворіжці таки спромоглись організувати результативну атаку. Задерака подав з флангу, Банада "вибачився" за свою помилку в першому таймі, точно віддавши на Дебелко, і останній в один дотик доправив м'яч у ворота "Дніпра-1". 2:1.

За останні 20 хвилин гості намагались атакувати, однак криворізька команда не "сіла" у захист, продовжила атакувати і знов мала кілька моментів, які, на жаль, не реалізувала.

Дніпряни теж спромоглись на пару атак, однак вони були не настільки небезпечними, щоб увести в оману захисників та воротаря. 

Таким чином, криворіжці здобули такі потрібні три очки, поступово посуваючись знизу в середину турнірної таблиці.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых