--.-° --% 0мм

Вдень були обстріляні Дніпро і Марганецька громада

20:09, 17 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сьогодні росіяни нанесли черговий масований ракетний удар по Україні. Під удар потрапили підпроємства, об'єкти інфраструктури та житлові райони. в Дніпрі - багато постраждалих. В Нікопольському районі - обійшлось без травмованих

Вдень зафіксовано прильоти російських ракет у двох районах Дніпра. Окупанти завдали ударів по промисловому та приватному підприємствам. 23 людини постраждали, серед яких – дівчинка-підліток 15 років. Найстаршій пацієнтці – 83, в жінки інфаркт від стресу. Люди дістали різних ушкоджень, здебільшого це – порізи, струс мозку. Нині 9 постраждалих залишаються в медзакладах. 

Троє осіб врятовані підрозділами ДСНС. Ще 50 людей рятувальники вивели в безпечне місце з території промислового підприємства, на яке прийшовся один з ударів. 

На щастя – без загиблих. 

У Дніпрі внаслідок ворожих атак в різних районах пошкоджено близько півтора десятка багатоповерхівок, три двоповерхові будівлі, частково зруйновано приватний будинок і ще один пошкоджено. Понівечено школу, коледж, з десяток автівок, причепи, громадський транспорт та контактні мережі, газогін. Рятувальники загасили одну пожежу. 

За уточненою інформацією, внаслідок нічної атаки по Нікополю травмовано 20-річного хлопця. Він дістав ушкодження ноги. Загрози його життю немає, постраждалий лікується амбулаторно.

Щодо інших районів Дніпропетровщини: вдень окупанти з РСЗВ вдарили по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Минулося без постраждалих.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых