--.-° --% 0мм

Ще двоє криворіжців поклали життя за Свободу України

13:03, 16 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Ще двоє криворіжців поклали життя за Свободу України

Стало відомо про загибель у війні ще двох криворіжців - Олександра Чернецького та Сергія Луців. Вони загинули, захищаючи Україну від російських загарбників.

Болем від втрати поділились у соцмережі рідні та друзі бійців.

Відомо, що Олександр Чернецький очолював групу розвідки, що перебувала на Луганщині. Саме там криворіжець отримав поранення, після яких його госпіталізували до лікарні імені Мечникова. 15 листопада він помер.

«Вічна пам’ять і слава Українському Воїну, який віддав за Батьківщину та кожного з нас найцінніше – своє життя! Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій його душі! Сашка, Сашка... «Чорний»! Навіки в моїй пам’яті…», – зазначається у дописі Юлії Проценко.

Відомо, що Олександр Чернецький мешкав у житломасиві Інгулець й виховувався в родині лікарів. Мати є відомою педіатринею, а батько – гастроентеролог. Криворіжець також мав дружину й доньку. Останній рік служив за контрактом, а також брав участь у контрнаступі Харківської області.

Життя Сергія Луців обірвалося на фронті. За мирного життя криворіжець любив свою родину. У воїна залишились дружина та двоє дітей, а також сестра.

«Знаєш, коханий.. Мені боляче без тебе. Боляче розуміти, що ти більше нічого не відчуваєш. Не чуєш. Не бачиш.  Ми з тобою разом 19 років. Це більша половина мого життя. Ти моє перше кохання, і я жодного разу не пошкодувала про свій вибір. Ми планували прожити разом до самісінької старості, та ця війна зруйнувала все, що ми будували роками. Я вдячна тобі за кожну мить нашого сімейного щастя… Рідний, не вірю, що втратила тебе. Стільки всього повинно було бути попереду. Але ти віддав своє життя за наше мирне небо. Знаю, як сильно ти нас кохав. І ми тебе дуже», – написала у себе на сторінці дружина Сергія Луціва.

«Брате, так не має бути. Життєрадісний і проактивний, дбайливий і люблячий, розумний і креативний, мужній і безстрашний, і ще багато гарних рис гармонійно множилися у твоєму характері, і усі ти проявляв наймайстерніше з кожним днем. Ми завжди захоплювалися тобою і вчилися у тебе. Я не знаю, як це прийняти, не знаю як, але нам доведеться вчитися жити без тебе...», – написала сестра полеглого воїна.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким загиблих Героїв.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0