--.-° --% 0мм

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу О. Вілкула на вечір 5 листопада 2022 р.

21:13, 5 ноя 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Головне:

- В Кривому Розі розпалені усі котельні. На 100% підключені лікарні, соціальні та бюджетні установи. Наразі тепло вже подається до понад 85% будівель, де є централізоване опалення.

Звертаюсь до голів ОСББ та ЖБК, які не відкривають засуви і через це будинки досі не отримують теплоносій в мережу опалення. Ми почали опалювальний сезон не лише через погодні умови, а й для того, аби допомогти енергетикам й зменшити використання електроенергії. Через те, що ви не даєте опалювати квартири криворіжців, вони вимушені вмикати електрообігрівачі.

Україна живе і працює в графіку аварійних відключень. Будьте свідомими громадянами, адже подача тепла до ваших будинків – це зона вашої відповідальності. Зараз кожен на своєму місці допомагає країні вистояти!

- Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона продовжує залишатися динамічною та напруженою, але повністю контролюється ЗСУ.

За інформацією Генерального штабу та Оперативного командування «Південь», противник веде оборонні дії та намагається утримати зайняті рубежі. Обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Серед них - Білогірка, Давидів Брід і Правдине Херсонської області. Силами оборони в Херсонській області уражено район зосередження російських окупаційних військ. Втрати противника уточнюються.

- Ворог продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та тероризувати мирні громади.

Всю ніч орки били з «Градів» та важкої ствольної артилерії по Нікополю, Марганцю та  Червоногригорівці. Найбільше постраждав Нікополь. На нічне місто ворог скерував майже 40 снарядів. Внаслідок обстрілів виникло 2 пожежі, пошкоджено 6 багатоповерхових житлових будинки, 8 приватних житлових будинка та газопровід низького тиску. Також пошкоджено ліцей, промислове та транспортне підприємство, інші цивільні об'єкти. Без втрат.

Вдень орки знов обстріляли з «Урагану» Марганецьку громаду - відкриту територію с. Новокиївка. Інформація щодо загиблих, постраждалих та руйнувань не надходила.

- У Криворізькому районі обстрілів не було.

- У самому Кривому Розі ситуація повністю контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Перевищення радіаційного фону не зафіксовано. Забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Місто живе і працює.

- І про наші мирні перемоги. На турнірі з художньої гімнастики в м.Кропивницький три юні вихованки ДЮСШ №8 стали кращими: Ніколенко Аріна, Кононова Мія та Петриченко Олександра. Всі дівчатка - 2016 року народження. Вітаю юних спортсменок, їхніх батьків та тренерів! Чекаємо на нові перемоги!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых