--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул доручив розпочати теплопостачання всіх об’єктів соціальної сфери

08:17, 9 окт 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул доручив розпочати теплопостачання всіх об’єктів соціальної сфериГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул дав доручення розпочати теплопостачання всіх об’єктів соціальної сфери Дніпропетровської області. До 10 жовтня цього року тепло має надійти згідно графіку абсолютно у всі дитячі садочки, школи та лікарні регіону.

По всій Дніпропетровщині вживаються планові заходи для забезпечення населення теплом. Роботи, що забезпечують введення котелень в дію, здійснюються в цілодобовому режимі. Всі дані з міст та районів області надходять до центральної чергової служби управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

«Я дав завдання управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації кожного ранку надавати мені довідку про кількість введених в роботу котелень. Питання забезпечення теплом наших громадян знаходиться в мене на особистому контролі», - наголосив Олександр Вілкул.

З метою перевірки того, що його доручення виконуються, голова облдержадміністрації проконтролював запуск котельні в Тернівці, яка забезпечує теплом майже 30 тисяч жителів.

Під час робочої поїздки губернатор також відвідав дитячий садок «Ромашка» та середню загальноосвітню школу №5 міста Тернівки та переконався в тому, що малеча й школярі навчаються в теплих приміщеннях.

У всіх районах та містах області теплопостачальні підприємства підтвердили свою технічну готовність до опалювального сезону на 100%. Опалення житлових будинків розпочинається згідно графіку.

Станом на 6 жовтня 2010 року в області з 1493 котелень розпочали роботу 423 котелень (30% від загальної кількості).
Забезпечено теплопостачання 2,5 тисяч житлових будинків (16%), 374 закладів освіти (38%), 339 дошкільних закладів (43%) та 482 закладів охорони здоров’я (52%)

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых