--.-° --% 0мм

Правоохоронці Дніпропетровщини розпочали розслідування фактів чергових ворожих артобстрілів армією рф Нікопольського району

18:57, 6 окт 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровська обласна прокуратура. 

За даними слідства, у ніч на 6 жовтня військовослужбовці рф, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню по місту Нікополь. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено приватні будинки, господарчі споруди, інфраструктуру підприємства та лінії електропередач.

Також військові країни-агресора здійснили артилерійський обстріл Мирівської громади Нікопольського району. Пошкоджено приватні оселі та господарчі споруди.

Крім цього, у ніч на 5 жовтня окупанти обстріляли з артилерії Червоногригорівську громаду Нікопольського району. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджень зазнали понад 10 приватних будинків, багатоповерхівка, магазин, два ліцеї, лінії електропередач та газопровід.

Постраждалих серед мирного населення немає. Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых