--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" здобув другий бал у цьогорічному чемпіонаті 

09:18, 3 окт 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
ФК "Кривбас" здобув другий бал у цьогорічному чемпіонаті 

У 5 турі VBET Ліги суперником "Кривбаса" стала луганська "Зоря". Зустрілись команди у Києві, на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Матч розпочався жваво. Вже на 10 хвилині криворіжці скористались помилкою захисника суперника. після втрати ним м'яча, була оранізована швидка контратака, яку луганчани зупинили з порушенням правил. Хобленко пробив пенальті сильно і без шансів для голкіпера. 1:0.

Буквально за кілька хвилин криворіжці могли б подвоїти рахунок, однак Татарков програв воротарю "Зорі" підчас виходу один на один.

Натомість активізувались луганчани, і результат не забарився - на 17 хвилині, після флангового прориву і точного удару Кирюханцева, "Зоря" зрівняла рахунок. 1:1.

На цьому номінальні господарі не заспокоїлись і на 28 хвилині вийшли вперед. Гол забив той же Кирюханцев, опинившись першим на м'ячі в штрафному майданчику та перекинувши Сарнавського. 1:2.

До кінця першого тайму обидві команди мали по кілька напівмоментів, однак на рахунок це не вплинуло.

Після перерви обопільні спроби команд забити деякий час не приносили результату, однак в середні другого тайму криворіжці зіграли вдало, а воротар "Зорі" - ні. Задерака виборов м'яч на фланзі, пробив, а Мацапура відбив прямо перед собою, де й вчасно опинився Волошин. Назар не схибив. 2:2.

Останні хвилини минули в атаках "Зорі", яка не спромоглась вирвати перемогу. А "Кривбас" упустив свій шанс перед самим фінальним свистком - Микитишин не ризикнув бити, опинившись перед воротарем а передача не знайшла партнера.

Матч закінчився бойовою нічиєю 2:2. І "Кривбас" набирає друге очко в чемпіонаті.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых