--.-° --% 0мм

Правоохоронці Дніпропетровщини фіксують чергові факти ворожих ракетних обстрілів Нікополя, Нікопольського району та Дніпра, відкриті кримінальні провадження

14:35, 30 сен 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліція Дніпропетровської області.    

Вночі 29 вересня ворог знову атакував місто Дніпро ракетами - поцілив по житловому кварталу у центрі Дніпра та знищив автотранспортне підприємство. В результаті було пошкоджено кілька багатоповерхівок, гімназія, магазини та адміністративні будівлі. На автотранспортному підприємстві виникла пожежа, внаслідок якої згоріли автобуси.

На місцях прильотів працюють екстрені служби. Слідчо-оперативні групи відділень поліції міста проводять огляд місць обстрілів, збирають докази та фіксують наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.

В ніч на 30 вересня із тимчасово окупованої території міста Енергодар ворог здійснив обстріл із РСЗВ Червоногригорівської громади та міста Нікополя.

Станом на 08.00 до поліції надійшла інформація про пошкодження у Червоногригорівській громаді двох приватних будинків та господарських споруд. Також від обстрілів постраждав сад фермерського господарства та будівля підприємства. У місті Нікополі від обстрілу постраждав приватний будинок.

За фактами воєнних злочинів відкрите кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Поліція продовжує виконувати службові завдання в умовах війни та контролювати оперативну обстановку в місті.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0