--.-° --% 0мм

200 тисяч дзвінків, понад 76 000 заявок, близько 125 тисяч консультацій - підсумок двох років роботи Криворізького «Контакт-Центру 15-20»

12:38, 12 сен 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі для вирішення нагальних проблем і питань криворіжців, відповідно до програми мера та Концепції SMART CITY, два роки тому був створений «Контакт-Центр 15-20». Зателефонувавши безкоштовно 15-20 або (056) 499-15-20 криворіжці можуть подати заявку з питань, віднесених до компетенції місцевої влади, які їх турбують. Оператори центру вже прийняли 200 тисяч заявок, переважна більшість питань вирішена на користь криворіжців.

В. о. міського голови Юрій Вілкул провів робочу нараду щодо організації роботи «Контакт-Центру 15-20». «Оператори Центру виконують надважливу роботу -  тримають комунікацію влади і громади. Наші мешканці мають зрозумілий й дієвий сучасний сервіс допомоги з питань, які турбують й потребують вирішення, ефективний зворотній зв’язок із всіма міськими службами. Зараз Центр допомагає не лише мешканцям міста, але і внутрішньо переміщеним особам, що прибули до Кривого Рогу з окупованих територій. Вони досить швидко зрозуміли, що 15-20 - оперативне і зручне вирішення проблемних питань. Кількість дзвінків збільшилась останні півроку, з початку війни. З 24 лютого було прийнято і опрацьовано понад 45 тис дзвінків. Це як проблемні питання, які ми намагаємося одразу вирішувати, так і щирі слова вдячності за турботу та допомогу. Це ще раз свідчить, що ми робимо справу, потрібну людям», - підкреслив Юрій Вілкул.

Щоденно до Контакт-центру надходить понад 600 дзвінків. Працівники Центру надають консультації із різноманітних питань, роз’яснюють людям куди треба звернутися, щоб проблема була вирішена, як й де швидке оформити потрібні документи, тощо. З початком війни найважливішими стали питання соціальної підтримки, а саме питання отримання гуманітарної допомоги, продуктових наборів, надання прихистку та вирішення інших побутових питань.

«Найбільш активно звертались до нашого Центру мешканці Металургійного та Саксаганського районів. Буквально нещодавно, 1 вересня було «встановлено рекорд» – прийнято майже 1,5 тис дзвінків за зміну. Телефонували переважно люди пенсійного віку з приводу 4 «хвилі» видачі продуктових наборів. Всім їм була надана необхідна інформація, а у кого виникали проблемні питання, все вирішено», - розповіла Наталія, працівник Центру.

У Контакт-центрі постійно вдосконалюється робота, проводяться тренінги з виконавцями, нещодавно було здійснено перехід на нове більш сучасне програмне забезпечення. Починаючи з 8 липня поточного року запрацював модуль зворотного зв’язку з мешканцями, який дозволив підвищити якість виконання заявок.

В умовах карантину, а тепер під час воєнного стану у Центрі змінювався режим роботи у залежності від того, як це було необхідно людям. З початку війни він працював цілодобово, надаючи інформаційну та психологічну підтримку мешканцям міста. Наразі «Контакт-Центр» працює щоденно з 08.00 до 20.00 без перерви, а по дзвінках, що надійшли у неробочий час або під час повітряної тривоги, оператори обов’язково перетелефоновують мешканцям, електронний сервіс https://spilkuisia.kr.gov.ua/ – цілодобово.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых