--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині службових собак - саперів вдягнуть в імпортну захисну амуніцію

15:56, 12 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпровські кінологи отримали для службових собак захисну амуніцію зі Сполучених Штатів Америки. Про це розповіла прес - служба Поліції Дніпропетровської області.

Завдяки благодійній організації зі Сполучених Штатів Америки «U.S. - Ukraine Foundation» чотирилапі вихованці, які залучатимуться для пошуку вибухових предметів у небезпечних районах, будуть захищені.

12 серпня кінологи управління вибухотехнічної служби ГУНП в Дніпропетровській області завдяки спільній співпраці з поліцейськими Дніпровського районного управління поліції отримали від благодійної організації комплекти для службових собак – бронежилети, захисні окуляри та взуття, навушники, медичні набори з медикаментами. Амуніція для тварин не заважає їм рухатися та захищає собаку від травмувань.

Наші чотирилапі колеги – це теж бійці, які служать на захисті України. Їм доводиться працювати в надскладних та небезпечних умовах. Поліцейські разом із собаками виїжджають на місця вибухів, розмінувань, виявлення підозрілих предметів та огляду автомобілів, повідомлень про загрозу вибуху та профілактичних перевірок об'єктів на безпечність. Собаки-сапери допомагають і значно прискорюють процес розмінування, тим самим рятуючи життя людей. Працюючи у таких небезпечних умовах, вони самі потребують засобів захисту.

Поліцейські Дніпра щиро вдячні благодійній організації за допомогу. Чотирилапі бійці дбають про нас, тож ми маємо подбати про них.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых