--.-° --% 0мм

Начальник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул вітає всіх з Днем молоді

12:21, 12 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сьогодні Міжнародний День молоді, який і наша молодь зустрічає з усім світом.

Війна змінила наше життя. На жаль, зараз ворог обстрілює наші мирні міста, влаштовує терор на тимчасово окупованих територіях та бреше світові. Але це зараз. Ми даємо гідну відсіч та переможемо. Обов'язково переможемо! Бо це наша земля, бо тут ростуть наші діти, бо тут будуть рости діти наших дітей. Бо це наше майбутнє.

Я точно знаю яка молодь в нашому місті - ви перемагаєте на спортивних змаганнях, ви показуєте найвищі результати у навчанні, ви допомагаєте нашій армії, допомагаєте переселенцям. А багато хто зі зброєю в руках захищає нашу Батьківщину. Тому я впевнений у нашому майбутньому. Я знаю, що після нашої перемоги Кривий Ріг буде лунати на всю Україну, тому що ми маємо потужний потенціал!

Турбофлай та Best city - те покоління молоді, що зараз уже старше, знає, як це було круто. А після нашої перемоги, впевнений, придумаємо ще крутіше для нинішнього покоління молоді!

Також для вас, хлопці та дівчата є дуже цікаві проекти. І ми обов'язково втілимо їх в життя разом з вами. Нам ще працювати і працювати!

Зі святом, молодь Криворіжжя! Мирного нам неба!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых