--.-° --% 0мм

Є.Удод: Велика подяка будівельникам Кривбасу, які спрямували свій професіоналізм та вміння на зміцнення оборони міста

10:12, 12 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Будівельників Кривбасу привітали з професійним святом. Від імені в.о. міського голови Юрія Вілкула перший заступник мера Євген Удод вручив працівникам будівельної галузі міські нагороди.

«Ми вдячні нашим будівельникам за те, що з перших днів війни вони, не вагаючись, приєдналися до великої спільної роботи - зміцнення обороноздатності Кривого Рогу. Ми знаємо скільки зараз техніки будує укріпрайони, працює над створенням багатоешелонованої оборони міста. З глибокою повагою хотілось би відзначити працівників будівельної галузі, які за покликом серця є активними учасниками волонтерської діяльності, співпрацюють з Військовою адміністрацією для надання допомоги ЗСУ і, таким чином, наближають нашу спільну Перемогу над ворогом.
Також, велика вдячність ветеранам галузі, які будували наш Кривий Ріг. І я вірю, що після Перемоги саме будівельники України, у тому числі, і Кривого Рогу, працюватимуть над  відновленням України»,- підкреслив Євген Удод.

Будівельні підприємства міста багато роблять для фронту. Це - і надання будівельних матеріалів і збір коштів на підтримку військових. Активно долучилася до цієї роботи і галузева профспілка будівельників.

Олімпіада Фарафонова, голова Криворізької галузевої профспілки будівельників зазначила: «Через профспілку України ми вийшли на міжнародні організації і вони стали направляти гуманітарну допомогу: перев’язувальні матеріали, ліки, антисептики. Ми збирали кошти та закуповували пальне, одяг для захисників. Всі розуміють, що від кожного з нас залежить дуже багато - зробивши хоча б невеликий внесок у допомогу військовим, ми наближаємо нашу перемогу».

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых