--.-° --% 0мм

Ю.Вілкул: У важких умовах воєнного стану продовжуємо допомагати тим родинам  криворіжців, які особливо потребують підтримки – вже 100 тис. сімей отримали від міста безкоштовні продуктові набори

15:26, 11 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі в період дії воєнного стану, у рамках міської соціальної Програми захисту населення Військовою адміністрацією міста та міською владою організовано та триває вже 3 хвиля з видачі безкоштовних продуктових наборів для населення. Коштом міського бюджету таку підтримку отримують криворізькі родини з найбільш вразливих категорій населення.

«У непростих умовах воєнного часу ми намагаємося підтримати тих, хто цього потребує. Тому, разом з Військовою адміністрацією міста організували пункти видачі продуктової допомоги для незахищених верств населення міста, які працюють для містян третій місяць.

Наразі вже 100 тис. криворіжців безкоштовно отримали продуктові набори. З кожної хвилею ми розширюємо категорії для криворіжців, розпочинали з 22 категорій на сьогодні їх - 37. Й вже за 10 днів серпня 60% тих, хто включений до третьої хвилі -  отримали таку допомогу. Будемо продовжувати цю роботу, аби охопити якомога більше людей», - зазначив в.о. міського голови Юрій Вілкул.

З початком 3 хвилі, яка стартувала з серпня місяця, в порівнянні з 2-ою хвилею, було розширено можливість отримати безкоштовні проднабори ще для 11 категорій населення. Серед доданих нових категорії мають особливий попит на отримання допомоги сім’ї, в яких виховують дітей до 3-х років та особи, які отримують допомогу на дітей  по втраті годувальника.

Матуся, яка знаходиться у декретній відпустці сказала: «Це так добре, що нашу категорію додали до переліку, ми дуже вдячні владі нашого міста. Ми звернулися до нашого пункту, нам все швидко видали, без черг та затримок. Всі ті продукти, які є у наборі нам знадобляться. Це не зайва допомога для моєї родини».

Крім того, також організована та відбувається доставка продуктових наборів у віддаленні райони міста, а для малорухомих громадян – за адресою їх проживання або знаходження. У 3 хвилю вже було проведено 11 виїздів та доставлено 500 продуктових наборів для таких категорії громадян, а починаючи з травня обслуговано понад 7 тис. осіб.

Підкреслюємо: для зручності громадян, 27 пунктів видачі продуктових наборів організовано у всіх районах міста. Пункти продовжують працювати без вихідних з 8.00 до 17.00.

Адреси пунктів та категорії, яким видаються продуктові набори, можна переглянути за посиланням: 

З питань видачі продуктових наборів та роботи пунктів можна звертатися до Контакт-центру за телефоном 15-20 та 056-499-15-20 або на сайті:

Контакт-центр
admin
Помітив проблему? - Не лишайся осторонь - Залиш звернення! – Контакт-Центр м. Кривий Ріг - Проект Юрія Вілкула

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых