--.-° --% 0мм

Поліція затримала криворіжця, який торгував наркотиками на Дніпропетровщині

19:43, 10 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру організатору та учаснику групи за фактом незаконного перевезення, зберігання психотропних речовин з метою збуту, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 41-річний мешканець Кривого Рогу налагодив схему зі збуту психотропної речовини – метамфетаміну на території Кам’янського району на Дніпропетровщині. Для здійснення збуту метамфітаміну організатор залучив 19-річного чоловіка. Прийняття так званих замовлень здійснювалось на «робочі» телефонні номери, збут покупцям проходив «з рук в руки», оплата проводилась готівкою, а отримані грошові кошти підозрювані розподіляли між собою.

У ході 16 санкціонованих обшуків вилучено майже 200 сліп-пакетів з психотропною речовиною, шприци з ацетильованим опієм, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти та чорнові записи, що підтверджують злочинну діяльність.

Учасників групи затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою. Їм загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією усього майна.

Операцію з викриття проводили прокурори спільно з слідчим управлінням  ГУНП в Дніпропетровській області та Дніпропетровським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0