--.-° --% 0мм

З початку 2022 року фахівці Криворіжгазу виконали майже 5 тисяч робіт з ТО внутрішніх газових мереж

09:25, 11 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Технічне обслуговування внутрішніх газових мереж – питання безпеки кожного споживача. Аби вчасно виявити ймовірні витоки газу та попередити аварійні ситуації – необхідно проводити технічне обслуговування газових мереж та приладів у помешканні. Це одне із правил відповідального споживання блакитного палива.

Так, за 6 місяців 2022 року майже п’ять тисяч споживачів Кривого рогу та Криворізького району уклали договори з Криворіжгазом на проведення ТО газових мереж та приладів. Під час технічного обслуговування фахівцями було виявлено та ліквідовано приблизно 2,5 тис витоків газу.  

АТ «Криворіжгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), виконує увесь спектр послуг обслуговування газових мереж будь-якого рівня складності, має кваліфікованих спеціалістів та високотехнологічне сучасне обладнання.

Кваліфіковані фахівці відділу технічного обслуговування під час обстеження: проводять контроль технічного стану обладнання, перевіряють систему газопостачання на можливі витоки газу, проводять змащування, регулювання та інші дії для правильної роботи внутрішніх газових мереж та приладів. 

Отримати фахову консультацію та замовити послугу можна в будь-якому з чотирьох 104.ua клієнтських просторів нашого міста, за коротким номером 5104, або за номерами контакт-центру 067 62 92 104, 056 46 26 104.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых