--.-° --% 0мм

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула 8 серпня

21:52, 8 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

-  Оперативна обстановка на нашому напрямку фронту залишається стабільно напруженою. Наші воїни стійко тримають оборону, завдають ворогу втрат та готові до будь-якого розвитку подій.

-  За інформацією Оперативного Командування «Південь», нашою штурмовою авіацією нанесено удар по опорному пункту ворога в Бериславському районі. Також в районі Чарівного, в Бериславському районі Херсонщини, за результатами роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів знищено склад боєприпасів орків. В результаті вмілих дій наших військових ворог продовжує нести суттєві втрати в живій силі і техніці. Основні зусилля противника продовжують зосереджуватися на утриманні займаних позицій і недопущенні просування наших військ.

-  Орки продовжують здійснювати обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення у Херсонській області та прифронтовим громадам нашої області. У Криворізькому районі ворог обстріляв зі ствольної артилерії Зеленодольську громаду. У Великий Костромці влучили в місцевий ліцей. Абсолютно мирний об'єкт, в якому повинні були б вчитися діти, отримав дуже серйозні пошкодження. Також пошкоджено газопровід. Близько 300 осель залишилися без газопостачання. Зараз тривають відновлювальні роботи.. Без втрат. З РСЗВ окупанти також вдарили по прикордонних територіях Апостолівської та Широківської громад. У Широківській громаді сталася пожежа. Зайнялася суха трава на відкритій території. Людей, слава Богу, не зачепило. У Нікопольському районі окупанти обстріляли 4 села у двох громадах. По Марганецькій громаді 20 прильотів із "Градів". По Червоногригорівській громаді ворог вдарив двома ракетами Х-59. У селі Кам'янське знищено два приміщення аграрної компанії, пошкоджено 4 її склади, обладнання та транспорт. У селі пошкоджено 9 житлових будинків, пошкоджена будівля насосної станції сусіднього села.  Також без втрат.

-  У Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Усі органи влади, комунальні підприємства, соціальні установи, міський комунальний транспорт -  працюють стабільно. Військова адміністрація міста разом з військовими продовжує серйозну роботу по зміцненню всіх ліній оборони. Задіяно понад 100 одиниць важкої техніки. Військовим надається допомога будматеріалами, техніка забезпечена пальним, роботи ведуться постійно. Також ми продовжуємо допомогу в забезпеченні наших військових сучасними засобами зв'язку, спостереження, квадрокоптерами та іншими спецзасобами.

-  Шановні криворіжці, ще раз неухильно нагадую про необхідність суворого дотримання всіх правил повітряної тривоги. З "Градів" і ствольної артилерії ворогу по нашому місту не дістати. Але від ворожих ракет, якими ворог завдає ударів по всій території України, ніхто не застрахований. Бережіть себе та своїх близьких.

-  Про наші мирні перемоги. Вихованець ДЮСШ №1 Микита Куликов став бронзовим призером Міжнародного Кубка Президента Чехії у складі молодіжної збірної України з хокею. І навіть відзначився забитою шайбою у вирішальному поєдинку. А на Чемпіонаті світу з кульової стрільби у Франції, вихованець ДЮСШ №7 Роман Чадай став переможцем у стрільбі з малокаліберної гвинтівки по рухомій мішені. Вітаю наших спортсменів, їх батьків та тренерів!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0