--.-° --% 0мм

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула 6 серпня

21:19, 6 авг 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

-  Обстановка на нашому напрямку фронту продовжує залишатися напруженою по всій лінії зіткнення. Але наші частини впевнено виконують поставлені завдання, ситуація повністю контролюється Збройними Силами України. 

-  За даними Оперативного Командування «Південь» в операційній зоні угруповання по ворогу нанесено 4 авіаційні удари по скупченню противника, 2 опорним пунктам і складу боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах. А ракетно-артилерійськими підрозділами виконано низку вогневих задач. Уражено командно-спостережний пункт ворожої батальйонної тактичної групи в Брускінському, це на південь від Давидова Броду, і кілька складів боєприпасів у Бериславському районі.

-  Окупанти продовжують обстріли по лінії зіткнення у Херсонській області та по Криворізькому району. Вночі орки обстріляли Зеленодольську громаду. У селі Мар'янське було перебито лінію електропередачі. Вдень ворог знову обстріляв прикордонні території Зеленодольської громади. Там спалахнули очерети і сухі залишки пшениці, що залишилися після жнив на полі. Пожежа охопила площу 4 гектари. Без втрат. Вночі, як завжди підло і цинічно, ворог вдарив по мирних житлових кварталах міста Нікополь 20 реактивними снарядами з «Градів». За уточненими даними один цивільний чоловік 1964р.н з осколковими пораненнями ніг був госпіталізований. Ще троє нікопольців звернулися до лікарні самостійно. Це двоє 35-річних чоловіків та 51-річна жінка. Їм було надано необхідну допомогу, вони вирішили далі продовжувати лікування вдома. Пошкоджено 11 п'ятиповерхівок, до 40 приватних будинків, дитячий садок та Будинок дитячої творчості. Також постраждала інфраструктура міста.

-  У Кривому Розі ситуація повністю стабільна, перебуває під контролем Військової адміністрації та ЗСУ. Уся інфраструктура міста працює. Паралельно із забезпеченням життєдіяльності міста ми продовжуємо разом із військовими серйозну роботу зі зміцнення всіх ліній нашої оборони. Роботи ведуться як на ближніх периметрах, так і на далеких – у сусідніх Херсонській та Миколаївській областях. Також продовжуємо допомагати військовим автотехнікою, спецзасобами, квадрокоптерами, будматеріалами та багатьом іншим.

-  Місто, майже як і в мирному житті, продовжує заздалегідь готуватися до проходження осінньо-зимового періоду. Теплопостачальними підприємствами вже підготовлено 52 котельні із 98. Зрозуміло, що цього року місто спрямувало всі сили та ресурси на зміцнення оборони та підтримку військових. Багато техніки, яка мала б виконувати роботи на мережах було спрямовано на інші цілі. Однак, ми добре розуміємо, що зима прийде і криворіжці повинні бути з теплом та іншими комунальними послугами. Тому також тривають ремонти систем опалення у багатоквартирних житлових будинках, випробування та заміна трубопроводів централізованого опалення, водопостачання та водовідведення, триває і багато інших робіт.

Шановні криворіжці! Як і раніше зберігаємо спокій, дотримуємося всіх правил військового стану, комендантської години та, особливо, повітряної тривоги. Віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу!
Тихої вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых