--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул відкрив у Кривому Розі виставку знищеної військової техніки окупантів

18:04, 28 июл 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул до Дня Української Державності відкрив виставку військової техніки окупантів, знищеної ЗСУ у 2022 році на території України. Експозиція знаходиться в Кривому Розі на перехресті вул. Героїв АТО та проспекту Металургів.

На відкритті Вілкул сказав: «Символічно, що ми відкриваємо цю виставку саме сьогодні – на День Української Державності. Кожна знищена бойова машина орків, представлена на цій виставці, є доказом незламності українців. Виставка демонструє, що Збройні сили України – це потужна та професійна сила, яка знищить будь-якого ворога, що прийшов на нашу землю. Це - «парад» російської техніки, яка дуже хотіла доїхати до Кривого Рогу і таки доїхала, але у вигляді металобрухту. Наголошую, що в нашому місті-фортеці – Кривому Розі - це єдиний можливий «парад», який можуть провести орки. А потім ми цю техніку поріжемо на металолом і переплавимо на метал на нашому металургійному комбінаті».

Серед експонатів знищеної техніки окупантів – танк Т-64 і танк Т-72, бронеавтомобіль «Тигр», бронетранспортер БТР-80, багатоцільовий бронетранспортер МТ-ЛБ, всюдихід на гусеничному ходу Дт-30 П «Витязь». Експозиція знаходиться просто неба в центрі міста і її можуть побачити всі охочі. Найближчим часом цю експозицію поповнить ще декілька експонатів знищеної російської техніки.

«Українські війська перетворили цю «гордість» російської федерації в гору металобрухту. Щиро вдячні нашим героїчним військовим, які щодня збільшують кількість потенційних експонатів для нашої виставки», - підкреслив Олександр Вілкул.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0