--.-° --% 0мм

В кількох селах Криворізького району тимчасово вимкнуть газ

11:54, 29 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Через необхідність ремонтних робіт на газорозподільному обладнанні, на кілька днів буде перекритий газ у Софіївці, Зеленому Полі та Лісовому. Про це повідомляє АТ "Криворіжгаз".

З 5 по 9 липня 2022 року буде тимчасово припинено газопостачання мешканцям с. Зелене Поле та с. Лісове на 3 багатоповерхових будинки, що забезпечують газопостачанням 25 квартир та 146 будинків приватної забудови.

У зв’язку з проведенням реконструкції системи газопостачання - будівництва газорегуляторного пункту шафового типу та ліквідацією ГРП-11110015 по вул. Підлісна с. Софіївка Криворізького району, в період часу з 5 по 8 липня 2022 року буде тимчасово припинено газопостачання  мешканцям с. Софіївка, що забезпечують газопостачанням 95 будинків приватної забудови  та 1 будинок державного сектору (4 квартири)

Відновлення газопостачання буде виконуватися 7-9 липня року після забезпечення 100% доступу до газового обладнання житлових помешкань і отримання позитивних результатів пневматичного випробування системи газопостачання.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых