--.-° --% 0мм

Поліцейські Криворізького району отримали нові авто для спрощення документування наслідків ворожих атак

17:19, 23 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині п’ять автомобілів отримали підрозділи поліції, які документують наслідки ворожих атак. Два автомобілі «Peugeot» були придбані завдяки Головному слідчому управлінню Національної поліції України. Ще три броньовані - завдяки допомозі благодійників та управлінню матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області.

Слідчо-оперативні групи Зеленодольської громади Криворізького району, Межівської та Покровської громади Синельниківського району, які майже щодня фіксують наслідки воєнних злочинів російської армії, тепер будуть більше захищеними під час виконання службових обов’язків.

Автомобілі поліцейським передав заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Олег Сліпчук сьогодні, 23 червня. Ще один автомобіль зеленодольским поліцейським вручили на минулому тижні.

Олег Сліпчук зазначив, що ці автомобілі необхідні поліцейським для виконання службових завдань у містах та в прилеглих районах, де не вщухають вибухи, а поліцейські документують воєнні злочини.

Зазначимо, що з початку війни слідчі Дніпропетровської області задокументували вже понад 2 тисячі кримінальних проваджень за фактами вчинення російськими військами на території України воєнних та інших тяжких злочинів проти українців.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0