--.-° --% 0мм

Офіційно: в поліції розповіли деталі вибуху гранати на подвір'ї Дніпра, через який постраждала дитина

07:39, 23 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В ході поліцейської спецоперації чоловіка причетного до вибуху гранати затримано у власній квартирі.

За вказаним фактом відкрито кримінальні провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

22 червня близько 19.30 до поліції надійшло повідомленням про вибух біля одного з будинків по вулиці Запорізьке Шосе в Шевченківському районі. Внаслідок вибуху 11-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження. Дитину госпіталізовано до лікарні.

На місці працювали керівництво ГУНП в Дніпропетровській області, вибухотехніки, криміналістична лабораторія слідчого управління поліції Дніпропетровщини, спецпідрозділ КОРД, слідчо-оперативна група відділення поліції № 7 Дніпровського районного управління поліції.   

Затриманим виявився 54-річний місцевий житель. Як встановили правоохоронці, чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння кинув предмет схожий на гранату з вікна квартири на сьомому поверсі будинку. 

За місцем мешкання злочинця правоохоронці виявили ще дві гранати  та набої. Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых