--.-° --% 0мм

Проягом війни понад 26800 криворіжців різних пільгових категорій отримали продуктові набори від міста

14:33, 21 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На період дії воєнного стану в Україні окремим категоріям мешканців Кривого Рогу за рахунок коштів Криворізької територіальної громади на безоплатній основі видаються продуктові набори. Про це розповіли у Департаменті соціальної політики виконкому Криворізької міської ради.

Допомога у вигляді продуктових наборів надається мешканцям, які зареєстровані (обліковані) у місті Кривому Розі за місцем їх облікування.

ВАЖЛИВО!

Понад 20 категорій криворіжців мають можливість отримати продуктові набори. Це малозабезпечені та багатодітні сім’ї, сім’ї з дітьми з інвалідністю, особи з інвалідністю І групи, особи з інвалідністю з дитинства, громадяни поважного віку, які на безоплатній основі отримують соціальні послуги в територіальних центрах, учасники війни та інші категорії. До складу продуктового набору входять: борошно, макаронні вироби, крупа, цукор, олія соняшникова, згущене молоко та консерви м’ясні.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Видача продуктового набору здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу. Отримати продуктовий набір може довірена особа за наявності оригіналів документів, що посвідчують довірену особу та довірителя.

Для уникнення черг та зручності для громадян у місті працюють 25 пунктів видачи продуктових наборів. На сьогодні понад 26,8 тисяч криворіжців отримали продуктові набори.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых