--.-° --% 0мм

Мешканка Кривого Рогу стала чемпіонкою світу зі скандинавської ходьби

13:53, 21 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

17-19 червня у польському Хочеві пройшов чемпіонат світу зі скандинавської ходьби. Україну представляли 67 спортсменів. Наші ходоки здобули 4 золоті медалі. У самій віковій категорії (+75) «золото» виграла криворіжанка Неллі Бугаєнко.

Про це повідомляє президент федерації скандинавської ходьби України Ігор Єфименко.

- Я тренуюсь постійно і донедавна щодня проходила по 5 кілометрів, а коли тимчасово перебувала у Болгарії проходила по 10-12 кілометрів. Коли приїхала на чемпіонат у Хочево, побачила наскільки велика конкуренція та як чудово підготовлені спортсмени. Італійці та французи – суцільні «м'язи».

Але мій тренер Наталія Волошиненко вірила в мене, і виступати було набагато легше. Змагалася у новій категорії – «+75» та у відбірному турі випередила найближчу суперницю приблизно на 5 хвилин. У фіналі перевага була меншою. На цій же 5-кілометровій дистанції, але у віковій категорії «+72» моя землячка Ганна Смирнова завоювала «бронзу». Мої почуття? Це безмірна радість за перемогу. Коли стоїш на п'єдесталі з українським прапором, відчуваєш величезну гордість за Україну, яка завжди перемагатиме і у спорті, і на фронті, - прокоментувала свій успіх Неллі Бугаєнко.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых