--.-° --% 0мм

О.Вілкул: Наші військові 100% забезпечені повноцінним щоденним харчуванням. Цей напрямок чітко відпрацьований, і я вдячний за відповідальну та злагоджену роботу

14:03, 14 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі Військовою адміністрацією з першого дня повномасштабного вторгнення агресора налагоджена робота з закупівлі та доставки продуктів, їх приготування та харчування військовослужбовців Збройних Сил України, Тероборони, Нацгвардії. 

Щодня безкоштовним гарячим харчуванням місто забезпечує понад 40 тисяч людей - це і військові, і переселенці.
Робочу нараду щодо організації процесу харчування – від доставки продуктів, підготовки меню до приготування їжі - провів начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул в одному із закладів, де готують страви для бійців.
Олександр Вілкул подякував всім кухарям, а також іншим працівникам, які четвертий місяць, без  вихідних, доставляють продукти, розробляють меню та готують страви та скуштував військової їжі. 
«Ми всі розуміємо, що в армії «кухня», забезпечення продуктами, посідає одне із провідних місць. Адже, щоб воювати потрібна не лише зброя, а й сили. Тому, повноцінне, нормальне харчування – дуже важливе. З перших днів війни ми створили систему приготування та розвезення їжі. Ця система працює, тричі на день надається гаряче харчування. Спочатку повністю за кошти міського бюджету закуповували продукти та годували наших захисників, а коли в ЗСУ була налагоджена логістика, нам стали передавати продукти, ми також додаємо свої, з яких в наших закладах готують страви. І я хочу подякувати колективам кухонь за відповідальну та злагоджену роботу. Я особисто перевірив - все смачно та по-домашньому!». 
Меню дуже різноманітне: «ліниві» голубці, вареники, котлети, млинці, суп, борщ, тощо. «Наше завдання - нагодувати наших захисників якісно та корисно. Намагаємося урізноманітнювати меню, продуктів отримуємо достатньо. Нас забезпечили всім необхідним й стараємося, щоб страви були поживні. Ми згуртовані, організовані, робота налагоджена. Разом працюємо на Перемогу!», - розповіла кухар закладу, Ярослава.
Окрім військових та правоохоронців, гарячим харчуванням місто також забезпечує і внутрішньо переміщених осіб з інших міст та областей України. 
За завданням Військової адміністрації Кривого Рогу в місті створено стратегічний запас продуктів, який постійно поповнюється.

Фото: А.Самойлова

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых