--.-° --% 0мм

Українці з німецького регіону Тюрінгія передали Кривому Рогу медикаменти та автомобіль “Швидкої допомоги”

10:20, 1 июн 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Військова адміністрація Кривого Рогу та Виконком Криворізької міської ради сформували за кошти міського бюджету стратегічний запас продуктів та ліків, з якого надається допомога в тому числі і внутрішньо переміщеним особам, яких в місті вже понад 60 тисяч. Для поповнення запасу влада міста розширює співробітництво з міжнародними організаціями та фондами.

В.о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул сказав: “Ми об’єднуємо всіх для зміцнення оборони нашого міста та надання допомоги жителям міста та вимушеним переселенцям. Я вдячний громаді українців Тюрінгії та особисто – голові громади Василю Витенко за підтримку. “Швидка”  та ліки будуть передані в медичні заклади Кривого Рогу”.

Представники громади українців Тюрінгії в Дніпропетровський області Валерій Зотов та Костянтин Гапоненко передали міському голові ключи від автомобіля та медикаменти.

“Громада українців Тюрінгії міста Ерфурт (Німеччина) в особі голови громади Василя Витенка та представники цієї громади в місті Кривому Розу допомагають нашій державі в важкі часи та передають  карету “Швидкої допомоги” та медикаменти нашому місту. Цей реанімобіль ми обирали спеціально для Кривого Рогу. Машина готова до роботи  – буде рятувати життя нашим воїнам і жителям Кривого Рогу.   Нашими спільними зусиллями продовжуватимемо цю працю до остаточної перемоги Україні. Слава Україні!”, - сказав Костянтин Гапоненко.

Військова адміністрація Кривого Рогу активно співпрацює з муніципалітетами, громадськими організаціями та фондами Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Австрії, Польщі та інших країн.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых