--.-° --% 0мм

Які найбільш затребувані послуги у Центрі «Віза»?

12:34, 20 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Головний офіс Центру «Віза» («Центр Дії») його територіальні підрозділи, віддалені робочі місця та офіси прописки продовжують працювати та надавати адміністративні послуги з урахуванням змін та обмежень, зумовлених воєнним станом.

Прийом ведеться за єдиним графіком: з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30,  з  технічною перервою з 12:30 до 13:00. Це означає, що найбільш запитувані послуги, щодо яких звертаються до адміністраторів Центру «Віза («Центр Дії») можна отримати не виїжджаючи за межі району місця проживання або роботи, що є доречним під час воєнного стану. На сьогодні це послуги з:

оформлення довідки внутрішньо переміщеної особи та відповідних соціальних допомог;
замовлення біометричних паспортів;
надання компенсації витрат на комунальні послуги власникам житла по соціальній програмі «Прихисток»;
отримання інформації з Реєстру Криворізької міської територіальної громади;
подання повідомлення про пошкоджене та знищене майно
отримання архівної довідки;
а також послуги виконкомів районних у місті рад, як то приватизація житла, унесення змін до договору найму житла, видача ордеру на видалення зелених насаджень, тощо.

З 01.06.2022 заплановано розширення мережі з прийому заявників по соціальній програмі «Прихисток» щодо оформлення компенсації витрат на комунальні послуги власникам житла, які безкоштовно допомагають співвітчизникам, що вимушено покинули свої оселі. У зв’язку з великим попитом на ці послуги - заяви прийматимуть адміністратори в усіх територіальних підрозділах Центру «Віза».

Наразі недоступними залишаються послуги щодо реєстрації права власності на нерухомість, реєстрації або зняття з реєстрації місця проживання (за винятком померлих) та послуги Держгеокадастру.

Прийом замовників,  отримання вже готових результатів послуг (за нагальної потреби) здійснюється за обов’язковою попередньою реєстрацією на прийом.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых