--.-° --% 0мм

В Кривому Розі затримали чоловіків зі зброєю та боєприпасами

11:52, 20 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Через бойові дії на території України все більше людей отримують доступ до зброї. І якщо для бійців ЗСУ та тероборони - це необхідність для захисту Держави, то зброя і боєприпаси у цивільного населення - це таке ж правопорушення, як і раніше.

Як повідомляє Криворізьке районне управління поліції, днями були затримані двоє чоловіків, що мали при собі та вдома заборонені предмети.

17 травня в Тернівському районі один чоловік погрожував іншому зброєю. Потерпілий звернувся до правоохоронців, і ті виявили 41-річного чоловіка з пістолетом. Зброя мала явні ознаки переробки, також у містянина були при собі три бойові патрони. Обшук провели і у нього вдома, знайшовши ще п'ять патронів.

Наступного дня, у цьому ж районі правоохоронці під час комендантської години зупинили 30-річного чоловіка, у якого при огляді особистих речей вилучили гранату РГД-5 із запалом. Після чого, під час обшуку за місцем мешкання затриманого, поліцейські виявили ще дві гранати. 

Все вилучене направлено на експертне дослідження. 

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых