--.-° --% 0мм

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали Мешканців Донеччини до тимчасового притулку у Дніпропетровській області

18:00, 19 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліцейські офіцери громади Дніпропетровщини допомогли мирним жителям з Донеччини евакуюватися до більш безпечного місця.

Поліцейські офіцери громади Дніпропетровщини допомогли 40 мирним жителям з міста Бахмут евакуюватися до більш безпечного місця.

Того ж дня правоохоронці спільно з волонтерами передали допомогу мешканцям села Дружківка на Донеччини.

18 травня поліцейські офіцери Піщанської територіальної громади  приїхали до Донецької області та передали її жителям  гуманітарну допомогу.

Також врятованих громадян вони доправили у безпечне місце до тимчасового притулку Дніпропетровщини. Аби знов побачити усмішку на обличчях врятованих діточок та їх батьків поліцейські розповідали їм кумедні історії із свого життя, та на останок волонтери подарували малюкам м’які іграшки.

До операції евакуації українців з районів активних бойових дій долучилися представники громадської організації «ЕКОТАЙМ», поліцейські з управління превентивної діяльності Дніпропетровщини, правоохоронці управління дотримання прав людини Національної поліції України, благодійній фонд «Нова Галичина», компанія «JM Wirtschaftsberatungs - und Handels GmbH» та ТОВ «Акфорт».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0