--.-° --% 0мм

Криворіжець сяде за грати через кинутий "коктейль молотова"

13:49, 19 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Інцидент, під час якого ледь не загорілась багатоповерхівка, трапився в квітні поточного року. Молодик, будучи напідпитку, поводився зухвало і кинув у будинок пляшку з займистою рідиною. Суд визнав його винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі.

Рішення про провину 20-річного містянина у скоєнні хуліганства із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень (частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України), виніс Жовтневий суд Кривого Рогу.

Як було встановлено, хлопець з кількома знайомим розпивали спиртне на вулиці. Пізніше, коли вже почалась комендантська година, він біля одного з під'їздів багатоповерхівки на вулиці Курчатова поводився неадекватно, голосно і нецензурно лаявся на жителів, у відповідь на зауваження - почав штовхати припарковані у дворі автомобілі. А потім підпалив фітіль у пляшци з легкозаймистою речовиною та пожбурив її у будинок. На щастя, пожежі вдалось уникнути.

Тим не менше, молодик був затриманий. Відбувся суд, який призначив покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки.

Однак, оскільки на рахунку хлопця було ще невідбуте покарання за порушення закону восени 2021 року, загальний термін, який криворіжцю доведеться побути за гратами складає 5 років та 1 місяць.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых