--.-° --% 0мм

У Криворізькому районі продовжуються роботи з виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів

11:14, 16 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Оскільки ворог продовжує регулярно обстрілювати кордон Криворізького району, залишається небезпека натрапляння на нерозірваний снаряд або частини касетних боєприпасів, якими, попри заборону, росіяни обстрілюють житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури. Ситуація ускладнюється тим, що земля вкривається густою травою, в якій приховуються вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС, тільки  за день '5 травня, спеціалісти тричі виїжджали на виклики про знайдені боєприпаси.

У селі Солдатському місцевий житель звернув увагу на підозрілі уламки. Їх було ідентифіковано. Виявилось, шматки металу не були небезпечними: стартовий двигун та стабілізатор ракети реактивної системи залпового вогню "Ураган".

В Зеленодольську чоловік побачив на території садового товариства два предмети, схожі на ракети. З'ясувалось, що це дійсно були ракети від реактивної системи залпового вогню "Ураган" калібру 220 мм, а також поряд було виявлено ще бойовий касетний елемент 9Н210.

А на одному з підприємств Зеленодольська на відкритій території працівник знайшов предмет,  в якому спеціалісти впізнали касетний елемент 9Н210.

Прохання до всіх жителів району - бути уважними і обережними. В разі знаходження підозрілого предмету, ні в якому разі не підіймати його, не переносити, не оглядати самостійно.

Необхідно обмежити доступ інших людей до нього і викликати рятівників - 101, або поліцейських - 102.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0