--.-° --% 0мм

Ю. Вілкул: Незважаючи на воєнний час, у місті працюють всі служби, які надають криворіжцям адмінпослуги. Налагоджено роботу з колегами з міграційної служби працюємо з видачі паспортів. Ця послуга - одна із найбільш затребуваних 

09:47, 14 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В. о. міського голови - заступник голови Ради оборони міста Юрій Вілкул провів робочу нараду в одному з підрозділів Державної міграційної служби та поспілкувався із спеціалістами, які забезпечують стабільну роботу державного органу у Кривому Розі.

Наразі, усі територіальні підрозділи Державної міграційної служби у місті (окрім Інгулецького) поступово відновили роботу з оформлення та видачі паспортів громадянина України та закодонних паспортів. 

«Незважаючи на воєнний час, у місті продовжується робота з надання усіх адміністративних послуг. З початку війни міграційна служба проводила прийом не в повному обсязі, це було пов’язане з відключенням реєстрів Єдиної інформаційної аналітичної системи управління міграційними процесами. Проте вже з 15 квітня повністю відновлено роботу з оформлення та видачі як паспортів України так і закордонних паспортів. Аналізуючи звернення, що надходять до Контакт-центру, ми бачимо, що серед адмінпослуг саме паспортні послуги – одні із найбільш затребуваних. В принципі, коли з 6 травня розпочали роботу наші паспортні офіси процес з оформлення паспортів значно пришвидшився. Працюємо з колегами в тандемі та надаємо криворіжцям якісні послуги», - підкреслив Ю.Вілкул.

Також він додав: «Послуги надаються не тільки нашим мешканцям, а й людям, які вимушені були переїхати до безпечніших регіонів, подалі від бойових дій, або покинути тимчасово окуповані населені пункти. Для багатьох з них гостро постало питання оформлення документів, вони можуть звернутися у будь-який відділ та отримати необхідну послугу».

Директор Довгинцівсько-Металургійного відділу ДМСУ у м. Кривому Розі Людмила Милка сказала, що їхнім відділом вже надано понад 2000 адміністративних послуг. 

Всі підрозділи державної міграційної служби міста (окрім Інгулецького) працюють з понеділка до суботи з 08:00 до 17:00.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0