--.-° --% 0мм

Фонд Вадима Новинського передав Кривому Рогу чотири автомобілі “Швидкої допомоги”

23:35, 13 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Передані “Швідкі” та медичне обладнання будуть використовуватись для надання медичної допомоги жителям міста та вимушеним переселенцям. Всього лікарні Кривого Рогу отримають десять “швидких” від Фонду Новинського - наразі очікується доставка ще шістьох автомобілів.

Заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін сказав: “Під керівництвом Олександра Вілкула військова адміністрація Кривого Рогу за гроші міського бюджету сформувала стратегічний запас продуктів, медикаментів, забезпечує роботу інфраструктури. Для того, щоб розширити наш запас та створити додаткові можливості для роботи інфраструктури у воєнний час, ми ведемо активну співпрацю з вітчизняними та міжнародними фондами. Зокрема, Фонд Вадима Владиславовича Новинського «На честь Покрова Пресвятої Богородиці» передав для медицини Кривого Рогу чотири автомобілі «Швидкої допомоги». До цього Фонд виділяв фінансування для придбання продуктів та медикаментів. Ми робимо все можливе, для того, щоб навіть у ці непрості часи воєнного часу жителі Кривого Рогу відчували себе впевнено і отримували всю необхідну допомогу”.

Олександр Лук'яненко, заступник начальника управління охорони здоров'я виконкому міськради, зазначив: “В умовах військового часу, коли навантаження на лікувально-профілактичні заклади зростає у декілька разів, ми дуже вдячні всім. У першу чергу, нашим військовим, Військовій адміністрації міста та усім, хто допомагає у цей час виконувати нашу роботу. Ці машини, які ми сьогодні отримуємо, підуть для лікувальних закладів і підрозділів нашої “Швидкої медичної допомоги”, щоб вирішувати питання які виникли у цей скрутний час”.

Станом на сьогоднішній день Благодійний Фонд Вадима Новинського та бізнеси Smart Holding виділили на підтримку України понад 505 млн грн і ця сума зростає щодня.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0