--.-° --% 0мм

Непоправна втрата: пішли з життя захисники України, жителі Криворізького району  Артем Косяк та Володимир Карпіков

14:27, 13 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Лозуватська сільська рада повідомила про загибель  захисників України від російського агресора жителя Лозуватки Артема Косяка та жителя села Зелений Гай Володимира Карпікова.    

Мешканець Криворізького району Артем Вікторовіч Косяк  у 2008 році закінчив Лозуватську СШ №1, з 14 серпня 2014 року перебував у зоні АТО в 78 батальйоні в Донецькій області. З 24 лютого 2022 року продовжував боронити нашу країну від російського агресора.

Лозуватська сільська рада з глибоким сумом сповістила про смерть захисника України: "Артем був хорошою людиною, люблячим сином та братом, надійним товаришем та справжнім героєм, який боронив нашу державу, наших людей! Висловлюємо щире співчуття близьким і рідним покійного. Світла пам'ять про цю добру людину назавжди залишиться в серцях тих, кому пощастило з ним бути знайомим, працювати, дружити та спілкуватися."

Також, захищаючи Україну на полі бою, загинув мешканець села Зелений Гай Володимир Карпіков.

Володимир Анатолійович Карпіков мешкав в селі Зелений Гай Криворізького роайону, працював водієм у підрядній організації заводу «Арселор – Міттал-Стіл». У лютому місяці пішов добровольцем на війну захищати нашу державу, а 5 травня 22 року загинув в бою.

"Він був чудовим сім'янином, турботливим батьком, щирим та вірним другом. У нього залишилися дружина та двоє синів. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким щодо непоправної втрати.", - прокоментували трагічну подію односельці  Володимира Карпікова.  

Низький уклін нашим воїнам-захисникам! Вічна пам'ять Героям! Герої не вмирають!

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0