--.-° --% 0мм

Всі сімдесят вісім діб повномасштабної війни наші захисники міцно тримають оборону на рубежах Дніпропетровщини - М. Лукашук

20:45, 12 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук підбив підсумки дня, що минає.

Закінчується сімдесят восьма доба боротьби України за свою свободу. Ще на один день ближче до Перемоги.

Після ранкового обстрілу населених пунктів Криворізького району вдень повторних ворожих атак не відбулося. Всі сімдесят вісім діб повномасштабної війни наші захисники міцно тримають оборону на рубежах Дніпропетровщини, тож російських окупаційних військ в області немає.

Дякую Збройним силам України за кожну хвилину нашого спокою.

Вчора мережею гуляв фейк про замінування українськими військовими Амурського мосту у Дніпрі, який підриватимуть у випадку наступу окупантів. 

Сьогодні побачив черговий «витвір» російської пропаганди. На цей раз мережею почала ширитися низькопробна брехня про те, що у Дніпрі «СБУ зобов'язала головних лікарів обласних медзакладів вивезти до лікарні Мечникова тіла жінок та дітей, померлих від нещасних випадків і хвороб». За версією фейкометів, тіла планується доставити на один із соцоб'єктів обласного центру, де заплановано зімітувати авіаналіт російської авіації.

Цей хворобливий витвір чиєїсь уяви складно коментувати адекватно, але я все ж спробую.

Нешановні працівники ресурсу раша тудей і центру інформаційно-психологічних операцій, які згенерували цю ідею. На диво, в повідомленні не було жодної згадки про «бандерівців», що зазвичай притаманно росЗМІ. Ви забули головні тези, брехливий сценарій недоопрацювали. Відтак, в подібну інформацію ніхто не повірить. Наступного разу готуйте контент якісніше, щоб ваша інформаційна політика збігалася з тими наративами, які прописані в кремлівських методичках. Висновок: ви ідіоти.

Ворожі інформаційні війська, які поширюють брехню про Дніпро та область, активізуються. Тому додаю посилання на коротке відео про те, як боротися із фейками.

Всім притомним людям, які не ведуться на російську дезінформацію – мирної ночі.

Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых