--.-° --% 0мм

В боях на Херсонщині загинув криворіжець Рустам Алієв

09:41, 6 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

3 травня, під час виконання бойового завдання на Херсонщині, загинув старший солдат із Кривого Рогу Рустам Алієв. Про це йдеться на Facebook-сторінці АТ "Криворізкий залізорудний комбінат". Рустаму Алієву було 26 років.

Чоловік народився і виріс у Кривому Розі. Після закінчення школи навчався у Криворізькому професійному гірничо-технологічному ліцеї. Потім вступив у до Гірничого технікуму ДВНЗ "Криворізький національний університет", де отримав спеціальність "Шахтне та підземне будівництво".

У 2014 році Рустам працевлаштувався на підприємство "Криворізький залізорудний комбінат" та працював кріпильником.

З 10 травня 2018 року до 15 жовтня 2019 року проходив строкову службу у Збройних силах України. Відслуживши, він повернувся працювати на комбінат.

"За цей час проявив себе справжнім професіоналом. Який вчився й опановував тонкощі гірничої справи, і був прекрасною людиною. Користувався заслуженою повагою, як серед колег, так і у керівництва шахти "Октябрська" й підприємства", - йдеться у повідомленні.

26 лютого Рустама мобілізували до лав Збройних сил України. Ніс службу старшим солдатом у військовій частині А1962, захищав цілісність і суверенітет держави.

3 травня військовий загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Князівка, що на Херсонщині, внаслідок артилерійського обстрілу.

Вічна шана Герою!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0