--.-° --% 0мм

Жахлива ДТП на Рівненщині: кількість жертв зросла до 27-ми

07:36, 4 май 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У масштабному ДТП в Рівненській області, де зіткнулися мікроавтобус, бензовоз і пасажирський автобус, слідчими поліції знайдено 27 останків загиблих.

Про це повідомляє радник голови МВС Антон Геращенко в Telegram.

"З 38 пасажирів автобуса вціліло лише 12 осіб. Вижив, але у важкому стані, з великою кількістю опіків у лікарні перебуває водій бензовозу", – розповів Антон Геращенко.

Летальна автопригода за участю бензовоза, маршрутного автобуса та мікроавтобуса сталася 3 травня, близько 19:20 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Ситне Дубенського району.

Попередньо слідчо-оперативна група встановила, що водій мікроавтобуса Mercedes Vito виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою Mercedes із цистерною з пальним. Від удару бензовоз виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом Neoplan та з’їхав у кювет, де за мить вибухнув. Вогнем знищено також автобус та мікроавтобус.

У салоні маршрутного автобуса, за попередньою інформацією, сполученням «Харків-Зґожелець» (Польща), перебувало 35 пасажирів, 11 з них були доставлені до медичних закладів Радивилова та Дубна. Двоє водіїв загинули. Не вижив у автопригоді і кермувальник автомобіля Mercedes Vito.

Раніше повідомлялося про загибель в цій автопригоді 16-ти осіб.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0