--.-° --% 0мм

В Кривому Розі відбувся перший тренінг з проектного менеджменту

12:44, 19 апр 2016 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

15-16 квітня на базі КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" було проведено безкоштовний тренінг з проектного менеджменту для мешканців міста, бажаючих отримати навички з написання проектів та взяти участь у конкурсі проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет".

Старт серії тренінгів дав заступник міського голови Андрій Полтавець, зазначивши: "Кривий Ріг розпочинає реалізацію пілотного для нашого міста проекту, метою якого є плідна співпраця влади і громадянського суспільства, спільна реалізація ініціатив громадськості".

Учасниками події стали більше 20 представників громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, благодійних фондів.

Окрім організатора - КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу", до тренінгу був залучений експерт – Баталов Кирило, представник Агенції розвитку місцевої демократії, який має широкий досвід з написання проектів для участі в вітчизняних та міжнародних грантових конкурсах.

Програма тренінгу включала як теоретичну, так і практичну частину.

Використовуючи форму подання проекту, зазначену в Положенні конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", учасники поетапно розробляли свої ідеї та перетворювали їх на повноцінні конкурсні пропозиції, розділившись на групи.

Протягом заходу, що проходив у невимушеній, дружній атмосфері, учасники мали змогу отримати відповіді на всі питання стосовно участі в конкурсі, а також отримали навички командної роботи та практичний досвід написання проектів.

Більше про враження учасників у відгуках:

Заічко Дмитро:

"Головна мета моєї участі в тренінгу – навчитися. Вдячний організаторам заходу, адже отримав необхідні знання та навички. Дуже сподобалася методика викладання та дружня атмосфера. Всі бажаючі вносили свої пропозиції, обговорювали їх та спілкувалися. Весь матеріал був легким та зрозумілим…".

Кузуб Алла:

"Перш за все відзначу дуже сучасну подачу матеріалу. Приємно, що тренінг повністю виправдав мої очікування – я дізналася як правильно писати проект, впроваджувати його та які зусилля прикласти для складання заявки для участі в конкурсі. Окрім того, отримала багато нових знайомств з цікавими людьми.
Сподобалося живе спілкування в групах, велике значення на тренінгу приділялося вмінню чути та слухати один одного. Дехто з учасників був більш емоційним, дехто – раціональнішим, а разом ми доповнювали один одного та ефективно працювали в командах. Було цікаво послухати презентації інших проектів, подискутувати та отримати пропозиції".

Радченко Валентин:

"Дуже сподобався тренер, який доступно пояснював та допоміг розібратися зі складанням бюджету. Особисто для мене тренінгу виявилося малувато, залишилось ще кілька питань, над якими буду працювати. Головне, що вирішили наприкінці тренінгу – дійти до кінця, подати заявку та реалізувати проект стосовно охорони здоров'я, звісно, якщо мешканці міста підтримають нас."

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых