--.-° --% 0мм

Працівники поліції Криворізького відділку поліції відвідали ТЦ «Метро» за викликом служби безпеки торгівельного центру

15:16, 15 ноя 2015 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

15.11.2015 року об 11.25 годині до Криворізького відділу поліції ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області надійшов дзвінок начальника служби безпеки ТЦ «Метро», який повідомив про те, що він отримав інформацію від Служби безпеки України, розташованій в м. Києві про можливі факти закладення в мережах торгівельних центрів «Метров» України вибухових речовин.

Слід відзначити, що інформація була саме про всі торгівельні центри «Метро» України, а не конкретно того, що розташований у м. Кривому Розі.

Так, начальнику служби безпеки ТЦ «Метро» в м. Кривому Розі надано вказівку провести планову перевірку приміщення ТЦ «Метро», розташованого за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Бикова, 31.

Тому, у зв’язку з викладеним, з метою забезпечення охорони громадського порядку та проведенні проведення профілактичних заходів, і були викликані працівники поліції Криворізького відділу поліції.

До прибуття працівників поліції служба безпеки ТЦ «Метро», магазин не відчиняла та покупців до приміщення торгівельного центру не допускала, а тому працівники поліції не проводили евакуацію покупців та персоналу.

По прибуттю до місця проведення перевірки: ТЦ «Метро» м. Кривого Рогу, працівниками поліції, разом із кінологами та вибухотехніками була проведена профілактична перевірка, в ході якої вибухових речовин в приміщення знайдено не було та торгівельний цент може працювати в звичному режимі.

СЗГ КВП ГУНП в Дніпропетровській області

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых