--.-° --% 0мм

Свято морозива від ТМ «Рудь» (Фото)

11:44, 30 май 2013 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Свято морозива у Кривому Розі проводиться другий рік поспіль і цього разу організатори приурочили солодку феєрію до дня народження нашого міста.

 

Для кожного міста розробляється індивідуальний сценарій святкової програми. Детальний план проведення дійства складається з урахуванням найдрібніших деталей, аби усі гості свята лишилися задоволеними.

Свято Морозива криворіжці чекали з нетерпінням. Уважно вивчали святкову афішу та збирали обгортки від морозива Рудь. Адже саме обгортки від улюблених ласощів надають можливість відвідати якомога більше атракціонів.

Країна Рудь – незвичайна і особлива. І гроші тут також незвичайні. Це оригінальна валюта Свята Морозива – рудики.

За тематичну валюту у наметовому містечку Рудь гостям що тільки не пропонували. Програма свята насичена різноманітними конкурсами: злови морозиво, боді-арт, тату, веселі ігри, безпрограшна лотерея, великий надувний батут, оригінальні фокуси, веселі клоуни, факір, рудь-мобіль, угадалки, кубік-рудик, яскраві танці, гарні подарунки і, звісно, багато-багато морозива Рудь!

На святі морозива Рудь панувала справжня солодка атмосфера тепла та веселощів. Бажаючих поласувати найсмачнішим морозивом, а також отримати незабутні враження від насиченої розважальної програми було чимало. Яскравою прикрасою свята, вже традиційно, стали улюблені друзі дітлахів – Пустунчики.

Розважатися, брати участь у конкурсах люблять не лише діти, а й дорослі. Саме тому святкова програма розрахована на представників різних вікових категорій.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых