--.-° --% 0мм

Завершився перший етап реконструкції проспекту Перемоги в Інгульці

14:30, 30 авг 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Завершився перший етап реконструкції проспекту Перемоги в Інгульці24 серпня інгульчани урочисто відзначили 21-у річницю Незалежності України. До урочистостей Група Метінвест зробила мешканцям Інгулецького житломасиву святковий подарунок – закінчено перший етап програми реконструкції головної вулиці Інгульця – проспекту Перемоги. Того дня було здійснено пробний запуск фонтану, який відбудовано в рамках програми. Світловий фонтан став справжньою окрасою проспекту Перемоги, зібравши навкруги себе багато інгульчан.

Від імені керівництва компанії Метінвест і від себе особисто щиро привітав інгульчан з Днем Незалежності директор Гірничодобувного Дивізіону Групи Метінвест, депутат Дніпропетровської обласної ради Микола Іщенко.

«Мені дуже приємно відзначити, що Група Метінвест, котра у Кривому Розі представлена Інгулецьким, Північним та Центральним гірничо-збагачувальними комбінатами сьогодні вносить вагомий вклад в становлення та розвиток незалежної української держави, – сказав Микола Іванович. – Ми постійно розвиваємо виробництво, створюємо нові робочі місця, виплачуємо гідну заробітну плату, наші працівники мають гарантований соціальний пакет. Сьогодні ми розуміємо, що успішна робота промислових підприємств – це і є запорука стабільності не тільки міста, але і всього регіону. У нас склалися дуже теплі дружні і партнерські відношення з органами місцевого самоуправління. І як доказ ми в цьому році підписали договір про соціальне партнерство між Групою Метінвест і містом Кривим Рогом. Сума інвестицій в місто складає 40 млн. грн. Ці грошові кошти будуть спрямовані в основному на реалізацію проектів по благоустрою міста та місць проживання наших мешканців. Одним із таких проектів став проект реконструкції проспекту Перемоги на мікрорайоні Інгулець. І ось сьогодні ми змогли впевнитись, що завдячуючи нашим старанням перший етап цього великого проекту ми завершили і приурочили саме до Дня Незалежності».

Олена ГОРІНА


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых