--.-° --% 0мм

Брати Капранови в Кривому Розі!

15:34, 18 май 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Брати Капранови в Кривому Розі!23 травня на Кривий Ріг чекає неймовірне літературно-музичне дійство від Братів Капранових!!!  

Перший наклад "Щоденника моєї секретарки" Братів Капранових закінчився. Численні зустрічі із читачами, повні зали, позитивні відгуки, ажіотаж довкола книжки і як результат — тираж розлетівся за кілька місяців.

Щоб задовольнити спраглих, тих, кому книга не дісталась, видавництво "Зелений пес" приготувало сюрприз — друге видання "Щоденника моєї секретарки" Братів Капранових. До того ж проілюстрував його відомий музикант, автор хітів "Дарма я наївся цибулі" та "В мене між ногами Україна", лідер гурту OT VINTA Юрко Журавель. Його розкішні, багатообразні малюнки інтригують та доповнюють книгу.

З презентацією книги Брати вже відвідали Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Дубне, Остріг, Рівне, Тернопіль, Вінницю, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Дніпропетровськ, Кіровоград та Одесу. А 23 травня нарешті завітають у Кривий Ріг. Презентація книги відбудеться о 18:00 в арт-клубі "Скринька Пандори" (просп. Гагаріна, 30)

Художник-музикант Юрко Журавель про роботу над книгою відгукується наступним чином: "Не знаю я!!! Не знаю і знати не хочу, чим надихнуло мене це творіння! Це, мабуть, як секс і кохання - можна зрозуміти, що викликає в тебе ерекцію, але не збагнеш за що саме кохаєш. Не знаю! Хай цим займаються критики і зануди. А я буду просто насолоджуватись. Пірнати з головою і злітати до самих небес. Плакати, реготати, боятися, боротися, пишатися і любити."

Нова книга здивує прихильників творчості Братів – адже вона не схожа на те, що ми звикли бачити у їхньому виконанні. Це не містичні оповідання, це – психологічний роман.

Розклад зустрічей:

14:00 Творча зустріч Братів Капранових у бібліотеці №11 (просп. Гагаріна 27-А)
17:30 Зустріч із представниками ЗМІ в арт-клубі "Скринька Пандори" (просп. Гагаріна, 30)
18:00 Літературно-музичне дійство від Братів Капранових (арт-клуб "Скринька Пандори", просп. Гагаріна, 30)

Вхід — вільний. Вихід — з книжками! ;-)


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых