--.-° --% 0мм

Криворорізька команда КВН зачарувала росіян

10:01, 9 фев 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворорізька команда КВН зачарувала росіянДнями збірна команда КВН Центрального та Північного комбінатів «Генерали рудних кар’єрів» повернулася з 23-го міжнародного фестивалю «КіВіН-2012», що проходив у Сочі.

П’ять днів вирувало в курортному містечку гумористичне життя, за цей час місцеві мешканці та приїжджі гості встигли побачити кращі номери минулого сезону гри веселих і найкмітливіших, що проходили в різноманітних лігах. Сюди з’їхалося більше 520-ти команд з усіх куточків СНД, відтак подивитися справді було на що.

Як зауважує капітан збірної Дмитро Харламов, участь у такому великому фестивалі – неабияка нагода, як говорять, і людей подивитися, і себе показати. Кожна з команд, котра брала участь у заході, представила свої кращі номери, тож споглядання за особливостями сценічних постановок, музичним оздобленням, добіркою жартів і мініатюр допомагає у власному творчому розвитку.

Така «фестивальна школа» зазвичай виявляє всі сильні і слабкі сторони команди-учасниці, того, на що варто звернути увагу при подальшій підготовці репертуару.

Зрештою, за результатами огляду, «Генерали рудних кар’єрів» отримали підвищений рейтинг. Він дає нашій збірній право брати участь у центральних лігах, міжрегіональних, а також телевізійних.

Примітно, що надзвичайно багато сталих, визнаних і заслужених команд приїхали зі своїм «підростаючим поколінням», молодими гравцями, котрі становлять так званий другий склад.

- У Росії надзвичайно сильно розвинуто рух КВН, - говорить Дмитро, - там є свої бази, школи, напрямки, за якими розвиваються ті чи інші команди. Наступність поколінь спостерігається напрочуд відчутно. Велика удача, що наша команда має таку підтримку від адміністрації та профкому Центрального та Північного ГЗК у плані організації поїздок, ми можемо розвиватися самі й радувати наших глядачів.

До речі, у поточному році серед гравців був і представник Інгулецького ГЗК. Тож кожен з трудівників уже трьох комбінатів, хто відчуває в собі гумористичне обдарування, може спробувати свої сили в командній грі. Колектив залюбки прийме до себе нових гравців.

Збірна у 2012-му святкує п’ятиріччя свого гумористичного життя. Навесні на всіх прихильників цієї команди чекає насичена видовищна програма, в якій, окрім наших улюбленців, візьмуть участь і їхні друзі-гумористи з інших міст України. Тож не пропустіть святкування дня народження команди «Генерали рудних кар’єрів»!


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых