--.-° --% 0мм

Одна з найстаріших шахт Кривбасу відсвяткувала свій 75-й ювілей

08:52, 17 дек 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Одна з найстаріших шахт Кривбасу відсвяткувала свій 75-й ювілейСьогодні ПАТ «ІнГЗК» – один з потужних гірничодобувних центрів Кривого Рогу. Цей складний механізм формувався протягом багатьох десятиліть, продовжуючи практику попередніх років, розвиваючись на основі першоджерельних родовищ. Одним із таких джерел була шахта «Центральна», що входила до складу комбінату.  

Від початку відкриття шахти минуло 75 років. Саме стільки років нарахувала шахта «Центральна», що консолідувала сильних тілом і душею людей – шахтарів. Їх довгі роки тримала і об’єднувала спільна мета – будь-що виконати план, досягти найвищих виробничих показників. Пам’ять про внесок кожного трудівника-шахтаря у розвиток гірничої справи вічно житиме в серцях їх нащадків. Підтвердженням сказаному свідчило святкування ювілейної дати – 75-річчя від дня заснування шахти.

Днями в Палаці культури Інгулецького комбінату відбулася грандіозна святкова зустріч двох трудових поколінь, двох колективів – шахти «Центральної», колишнього підрозділу комбінату, та нинішнього Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату.

Понад 200 колишніх працівників-підземників вітали в. о. директора з персоналу В. Михайлов, голова профспілкового комітету А. Логачов, голова Інгулецької районної у місті ради Є. Рижков. На адресу шахтарів звучали щирі слова подяки за внесок у розвиток рідного краю, за славну плідну працю. Підтвердженням сказаному слугував концерт за участі творчих колективів  музичної школи №7 та Палацу культури. Крім чудових слів подяки, привітанням стали подарункові набори, заслужені нагороди, та, головною була увага, що по праву належала лише шахтарям.

Таким чином, спільними зусиллями вдалося зазирнути в хід історії, з головою поринути в минуле, згадати трудові звитяги Інгулецьких шахтарів.

Людмила АНДРУХІВ  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых