--.-° --% 0мм

Лаври першості у інгулецьких баскетболістів

10:02, 22 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Лаври першості у інгулецьких баскетболістівНещодавно в м. Маріуполь відбулася 21-а спартакіада серед гірняків та металургів України. Спартакіаду ознаменували баскетбольні змагання, що, як завжди, принесли насолоду від гри глядачам, години хвилювання вболівальникам, емоційну напругу гравцям та додали в черговий раз приємної турботи тренерам і суддям. На змагання прибули баскетболісти з таких промислових центрів як Нікопольський завод феросплавів, Запорізький електрометалургійний завод, Єнакіївський металургійний завод, Інгулецький, Марганецький, Центральний та Південний ГЗК.  

Баскетбольна збірна Інгулецького комбінату на спартакіаді не лише випробувала власні сили, а й дійшла до лідируючого місця після напруженої боротьби з командою Марганецького ГЗКа. Таким чином, з 7 команд-учасниць переможницею вийшла збірна Інгулецького ГЗКа, 2-е і 3-є посіли команди Марганецького та Центрального комбінатів.

Олександр Глушков, капітан інгулецьких баскетболістів, розповів, що фінальний поєдинок завершився для них  переможним рахунком 43:37. Перемогу у змаганнях спортсмен вважає колективною заслугою. Адже тренується систематично разом з іншими. Наразі команда готується до наступних змагань – щорічного чемпіонату на кубок міста Кривого Рогу.

Людмила АНДРУХІВ


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых