--.-° --% 0мм

Іван Ступак: «Служба в армії – справа для справжніх чоловіків»

16:27, 6 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Іван Ступак: «Служба в армії – справа для справжніх чоловіків»4 жовтня першими з Дніпропетровська цієї осені на строкову службу у лавах Збройних сил України відправлено 53 призовника з Бабушкінського району. Вiд iменi голови Дніпропетровської облдержадмiнiстрацiї Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації, голова обласної призивної комісії Іван Ступак привітав призовників із відбуттям на строкову службу під час урочистостей, що відбулись у сесійній залі Бабушкінської районної у місті ради.  

У заході також взяли участь голова Бабушкінської районної у місті ради Олег Юрашко, заступник голови Бабушкінської районної у місті ради, голова районної призовної комісії Віталій Нелюб, призовники, їх батьки, а також воєнруки та старшокласники шкіл району.

Іван Ступак від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула побажав призовникам мужності, відваги та терпіння. Наголосив, що для майбутніх солдат важливо підтримувати один одного та з гідністю пройти військову службу.

«У всі часи військова служба – почесна та відповідальна справа. На вас Дніпропетровщина покладає великі сподівання і довіряє вам захист держави та спокій мирного населення. Через рік ви повернетеся змужнілими, з досвідом справжньої дружби, взаємовиручки та відповідальності», – сказав Іван Ступак.
Усі призовники отримали від Івана Ступака пам’ятні подарунки. Також святковим концертом майбутніх військовослужбовців привітали дитячі колективи Бабушкінського району.

З 1 жовтня розпочався черговий призов громадян України на строкову військову службу. Відправку громадян у війська буде закінчено 25 листопада 2011 року. Державне завдання на призов восени 2011 року для Дніпропетровської області складає 1550 чол.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых